Zelfverzekerd verkopen vanuit je online masterclass

Presenteer vanuit zelfvertrouwen en converteer (meer) klanten in 4 stappen
Start programma: 10 juni t/m 8 november

Plan nu je match call

Plan je matchcall

Als ondernemer moet je presenteren. En als masterclasses (of webinars) onderdeel is van je verkoopstrategie, dan dien je beter te worden in jezelf presenteren en verkopen om je doelen op een hoger niveau te behalen. 

Ik zie echter dat ondernemers geld, tijd en energie verbanden, omdat ze zich richten op de verkeerde dingen.

Ze willen bijvoorbeeld hun bereik vergroten en hopen dat meer volgers leidt tot meer resultaat. 

Als je nu niet de gewenste resultaten bereikt uit je huidige masterclass of webinar dan gaat meer bereik niet leiden tot meer resultaat. Je dient in plaats daarvan je conversie te optimaliseren door je presentatie en salesvaardigheden te verbeteren in plaats van je advertentiebudget met honderden dan wel niet duizenden euro’s te verhogen.

Daarnaast zie ik dat ondernemers niet salesy of pushy willen overkomen en korten daarom maar in op hun salespitch. Het resultaat? Veel waarde gegeven, een inspiratiebron geweest voor de kijker en het geluid van krekels na afloop van je masterclass. Om vervolgens te leuren, duwen en trekken in de dagen die volgen, en dan heb ik het nog niet over de emotionele rollercoaster waar je in beland, die je alleen maar meer onzekerheid en twijfels geeft. 


Of je het nu wil of niet: Je hebt je presentatie en sales vaardigheden te ontwikkelen als je je doelen op een hoger niveau wilt behalen. En dat wil jij

Want jij weet dat je voor grote dingen gemaakt bent. 

Je ziet jezelf op dat podium staan. Een volle zaal. Spotlight op je gezicht, samengeknepen oogjes om niet verblind te worden door het licht. Lovende kritieken en staande ovatie. (Ja, je mag het gerust toegeven).

Van de ene kant voel je je grootsheid en van de andere kant wil je je niets liever dan verstoppen.

Hoe graag je ook gezien wil worden, het is tegelijkertijd doodeng om spreekwoordelijk naakt de arena in te stappen. 

En tegelijkertijd weet je, dit is wat ik te doen heb

Wil je met zelfvertrouwen presenteren en (meer) verkopen vanuit je masterclass, als opstap naar dat podium? 

Dan heb je jezelf te accepteren. 

Want wat gebeurd er als je jezelf accepteert? 

Je presenteert vanuit je hart, wordt woestaantrekkelijk voor de juiste doelgroep, durft zonder schaamte te verkopen en als gevolg daarvan vervul jij jouw levenscontract. Wat leidt tot levensgenot en een goed gevulde bankrekening. Wat dit programma je oplevert:


  1. Je hebt haarscherp waarom potentiële klanten bij jou moeten zijn en niet bij je concullega en ownt dat helemaal.

  2. Je weet exact wie je ideale klant is voor je masterclass en op welke manier je jouw doelgroep dient aan te spreken zodat je de juiste snaar raakt.

  3. Je hebt helder welk aanbod je verkoopt met je masterclass en dat aanbod zit duidelijk en concreet in elkaar.

  4. De inhoud van je presentatie staat als een huis. Je weet exact welke opbouw voor je presentatie psychologisch gezien werkt en ook hóe je de inhoud dient te presenteren, zodat je masterclass (meer) klanten converteert.

  5. Je leert presenteren en pitchen vanuit je hart en sterk leiderschap - mensen hangen aan je lippen en jij kan rustig ademhalen in plaats van hyperventileren. Zij gingen je voor

Fieke Verhagen

Renee ziet mij, op de lagen in mezelf waarin ik mezelf nog niet kon of durfde te zien. Ze hielp me stap voor stap naar buiten te brengen wat al in me zat. 
De drive had ik wel, ik had een voorbeeld nodig hoe ik mijn vuur, drive, vrouwelijkheid en begeleiding kon inzetten die eigen is. 
Dankzij het mentorship heb ik onderscheid kunnen maken tussen wat mijn ego vindt dat iets moet zijn, en wat mijn intuïtie en gevoel zegt dat het is. Ik kon bij Renee landen. 

Simone Bours

Plan je matchcall

"Bij Renee kan ik landen." 

De Fé die ik toen was, ik ken haar niet meer. Ik geniet van het leven. Financiële vrijheid creëert, maar vooral vrijheid in mezelf en leven. Fé meer dan ooit Fé. Liefde en vriendschappen van haar leven mag hebben. Diegene die vol passie ergens voor gaat, vol vertrouwen in haar grootsheids stapt, maar ook steeds zachter mag worden.

Fé van Megen

''Ik wist vooraf totaal niet wat het mentorship me ging brengen, maar het is zoveel meer geworden. Ik voel me veel meer als mezelf en weet dat nu goed is zoals het is, of misschien wel beter als goed. Ik ben veel meer in m'n kracht gaan staan en m'n intuïtie en gevoeligheid durven vertrouwen.''

"Ik heb vrijheid in mezelf en leven gecreëerd."

Dit is wat je krijgt

Met video’s en opdrachten om je masterclass ijzersterk neer te zetten. 

Plan je matchcall

Toegang tot een online omgeving met 4 modules

Iedere maand een Q&A sessie

Waarin je on the spot feedback krijgt op de inhoud van de opdrachten

Iedere maand een Presentatie sessie

Waarin je on the spot feedback krijgt op je presentatievaardigheden en salespitch

Waarin je een diepgaande transformatie ondergaat en je presentatie en sales vaardigheden naar een hoger plan trekt, zodat je (meer) klanten converteert 

Podiumdag

Zij gingen je voor

Rowanne Degenhart

Renee dringt door tot de kern, van daaruit kom er naar boven wat er écht speelt onder alle beschermingslaagjes, dus energetisch werk maar altijd gekoppeld aan concrete actie. Het voelt wel redelijk magisch, alsof gewoon jouw aanwezigheid maakt dat De Waarheid naar boven komt.

Linda van de Gevel - Hakkens

Ik sta meer in mijn kracht, voel me dichter bij mezelf bij wie ik daadwerkelijk ben. Ik voel me zelfverzekerder, kan beter accepteren wat is en durf ook meer mezelf te zijn en mezelf te laten zien. Voor een livedag of sessie wist ik nooit wat er ging gebeuren maar keer op keer overtrof het mijn verwachtingen en gebeurde er wat er nodig was

"Alleen al in de aanwezigheid van Renee maakt dat De Waarheid naar boven komt." 

Wat ik niet had kunnen vermoeden ik ook totaal ben getransformeerd in een andere versie van mezelf, een versie die zoveel meer afgestemd is met wie ik in wezen ben. Mijn levenskwaliteit is zó geüpgrade en dat is beyond m'n business! Alles is veranderd.

Liesbeth van Wingerden

"Keer op keer overtrof het mijn verwachtingen er gebeurde wat er nodig was. "

"Mijn levenskwaliteit is zó geüpgrade en dat is beyond m'n business." 

Plan je matchcall

Zij gaven zich over

"Mijn geloof in mezelf en universele liefde is verstevigd." 

De investering voor dit programma is 2.250 euro exclusief BTW (betalen in 5 termijnen is ook mogelijk). Een no-brainer dus. 

Dat je dit programma nodig hebt is een feit: Vroeg of laat heb je je presentatie en sales vaardigheden te ontwikkelen om (meer) klanten te converteren en je doelen op een hoger niveau te behalen.

De kennis en kunde die je op doet tijdens dit programma werkt echter ook door in alle andere situaties waarin je jezelf dient te presenteren en verkopen. 

De enige vraag die er werkelijk toe doet is: Ben je vastberaden om je levenscontract te vervullen en je dromen en doelen met een brandend hart na te jagen?

It's showtime baby! Via onderstaande button ben je erbij.

De investering

"Met 1 voice berichtje worden je processen versneld." 

Ja, ik ben erbij

Veelgestelde vragen

Q: Ik heb nog geen masterclass gegeven, is dit dan iets voor mij?
A: Dit programma is zowel voor ondernemers die al masterclasses hebben gegeven, als ondernemers die nog geen masterclass hebben gegeven. 

Q: Wat als ik niet bij de sessies kan zijn?
A: Geen probleem, dan stuur je van tevoren jouw vraag in voor de Q&A sessie. Achteraf krijg je de opname van de sessie toegestuurd. Tijdens de presentatie sessies is het wel aan te raden om er live bij aanwezig te zijn. Deze sessies kan je niet inhalen, omdat ik de groep veilig en besloten wil houden in de samenstelling. 

Q: Wanneer is de podiumdag?
De podiumdag plannen we in via een datumprikker en vindt plaats in de vijfde maand. Dit ben ik!