Bevrijd jezelf van die ene innerlijke uitdaging waar je al jaren tegenaan loopt en nog niemand je vanaf heeft kunnen helpen, zodat je vanuit je meest pure en krachtige versie kunt leven en ondernemen

1:1 intensive

1-op-1 intensive van 3 uur in een theaterzaal + 3 uur (online) coaching  + één maand app support 

Datum en tijdstip in overleg

In het theater

Ik wil mezelf bevrijden

Ik wil mezelf bevrijden

En je voelt gewoon dat je daardoor niet je volledige kracht en potentieel benut, en dat irriteert... 

Dat ene ding is iets waar andere therapeuten en coaches je nog niet écht mee hebben kunnen helpen. 

Dat komt deels door een bepaald gebrek aan vaardigheden van de expert die de kern niet weet te raken of waarbij de aanpak alleen bij praten blijft, maar misschien ook wel deels omdat jij zelf eerder ergens nog niet klaar was om het thema los te laten.

Het thema is inmiddels onderdeel van je identiteit geworden. 

Dit kan betekenen dat de angst in je leeft: Wat als dit er niet meer is? Wat gebeurt er dan? Wie ben ik dan? Verlies ik dan de controle? Verlies ik dan mijn status? Geld? Mijn partner?

Je weet alleen ook: Het is echt tijd om dit nu aan te gaan. Je lichaam begint namelijk serieus te protesteren in de vorm van o.a. weinig energie, hoofdpijn, buikpijn, moodswings, enz. Je lichaam fluistert niet meer, maar schreeuwt. 

Ook merk je het mentaal, want je begint op een bepaalde manier ‘op’ te raken. De dingen die je eerst voor je bedrijf deed, geven je nu ook minder energie. Wat eerst zo kloppend voelde, voelt nu niet meer kloppend.   

Hierdoor durf je het nu ook diep aan te gaan. Je wil jezelf niet meer (deels) kunnen verstoppen in een groep waar je maar een stukje van de coaching krijgt. Je wil all-in met iemand die jou kan dragen, waar jij je 100% veilig voelt en waar je op geen enkele manier een masker hoeft te dragen of hoeft in te slikken wat je écht denkt en voelt. Dat laatste begint nu namelijk ook serieus energie te vreten.

Je weet namelijk dat als je nu echt all-in gaat, dat je vanuit meer puurheid kan ondernemen en leven. Dat je nog vele malen krachtiger wordt. Dat je op alle mogelijke manieren door glazen plafonds gaat breken. Dat glazen plafond heb je waarschijnlijk nog op het gebied van geld, maar ook op het gebied van gezondheid, de band met je familie en/of de liefde.

Geen zorgen, liefde.  Je bent hier op de juiste plek. 

Laten we samen een laagje dieper gaan.

Na veel persoonlijke ontwikkeling is er nog steeds dat ene etterende thema waar niemand je nog écht mee heeft kunnen helpen

Zij werden bevrijd

Fieke Verhagen

''Werken met Renee is voor mij een groot kantelpunt in mijn liefdesrelatie geweest, waarbij ik in mijn vrouwelijke kant kan stappen en mijn partner in zijn mannelijke kracht staat.'' 

Ellen van den Berg

Verzilver je deelname

"Werken met Renee is een groot kantelpunt geweest." 

''Tijdens de intensive in het theater heb ik nog een stuk dieper mogen zakken in de donkere kant van mezelf. Door Renee haar begeleiding kon ik mezelf dragen in dit stuk. Dit is al heel lang een thema. Dit heb ik letterlijk ingezet in een video en fotoshoot die ik voor mijn coaching en Taboecast heb laten schieten. De pure, rauwe en donkere kant embodied! Dit is heel bevrijdend''.

Fé van Megen

"Ik weet sinds de intensive in het theater zo duidelijk wat ik NIET meer wil en heb hier direct actie op ondernomen. Ik heb te lang genoegen genomen met minder dan ik verdien en dat is nu echt anders.''

"Ik voel me bevrijd."

Open je hart 

Wat ik belangrijk vind in mijn samenwerking met klanten, is dat ze het gevoel krijgen dat ze gewoon mens mogen zijn. Dat ze niks hoeven hoog te houden. Dat ze zich nergens zorgen hoeven te maken dat ik ze veroordeel of dat ik ook maar iets niet tussen ons 2’en zou houden. Alles blijft tussen mijn klant en mij.

Dus ook al heb je je eigen kind geslagen, ben je een draak geweest naar je moeder, zit je diep in een verslaving of heb je ondertussen stiekem een affaire (wat allemaal gevolgen kunnen zijn van die paar diepere dingen waar je mee zit), ik ben er om je hierin te zien, te horen en te dragen. Niet om je te veroordelen. Dus alles van jou mag er zijn.

The good, the bad and the ugly.

Werken met mij is de plek waar donker duisternis en fel licht naast elkaar bestaan. Zwarte humor gecombineerd wordt met tedere kwetsbaarheid.  

En dat doen we samen o.a. door middel van rauwe en speelse expressie van je binnenwereld op een podium.

De ultieme bevrijding..

Welkom in het theater...

Na eeuwenlang dagen struikelend op de tast in het donker, verscheen het licht door de stiekeme scheuren waarvan ik het bestaan ontkende. Ze ontmaskerde de monsters die mijn weg naar buiten belemmerden.

Ik vocht, verdedigde mijn muren, ontkende haar kracht. Maar haar hitte brak me open. Haar vuur verschroeide alle lagen die er niet meer toe deden. En haar vlammen verleidden me tot overgave.

Zij werden bevrijd

Maurien Zuiderwijk

De intensive heeft zoveel voor me gedaan. Ik durfde me niet uit te spreken en schaamde me vaak. De rem is eraf, ik voel me vrij en mijn levenskwaliteit is verhoogd. Wat Renee daar doet op het podium is iets wat bijna niemand op aarde kan.

Daniëlla de Campos

Renee keek recht door me heen en gaf me een super veilig gevoel om mijn maskers af te doen en naar de allerdiepste en rauwste emoties te gaan. Het was zo helend om alles aan te kijken en dit ook uit te beelden en echt te voelen.  Renee voelt iedereen haarfijn aan en straalt veiligheid en pure liefde uit.

De intensive was in één woord BEVRIJDEND. Ik stel me open(er) op en daaruit vloeien mooie gesprekken. Ik vier dat ik steeds beter word in liefdevol communiceren en ik conflicten niet meer uit de weg ga. 

Anique van Kooij

''De intensive is een van de mooiste cadeau's die jij jezelf kan geven''

"Werken met Renee is BEVRIJDEND." 

Oké ik wil dit

Geef je over

Oké liefde, dit is wat we gaan doen.

We gaan samen 3 uur het theater in, in Eindhoven op een dag en tijdstip die we samen afstemmen.

In de spotlight op het podium, i.c.m. mijn heldere waarneming en fijngevoeligheid komen de diep verborgen kanten van jou naar de oppervlakte die je je hele leven zo zorgvuldig weggestopt hebt.

Onder mijn begeleiding gaan we samen op reis in je binnenwereld. Ik breng je naar plekken in jezelf waar je nu nog niet bij kan komen

Laag voor laag nodig ik je steeds dieper uit om jezelf te laten zien. Expressie te geven aan de gevoelens die wellicht nu nog nieuw voor je zijn en waar je je oncomfortabel bij voelt. We gaan spelen met je rauwe gevoelens op de meest veilige manier. Met bijpassende muziek, lichten en het podium ter ondersteuning van jouw proces. En ook ikzelf zet de kanten in die nodig zijn om jouw proces te ondersteunen.

Zo heb ik wel eens een lapdance gegeven aan een deelnemer. Alles voor het hoogste goed he, alles voor het hoogste goed. ;-) 


Ik begeleid je innerlijke proces zodat we dat ene etterende thema bij de kern weten aan te pakken en los te laten. 

De 1:1 intensive is maatwerk. Ieder proces (en zelfs iedere keer) is anders. Ik werk volledig vanuit overgave. Dit betekent dat ik in het moment zelf aanvoel en zie wat de vervolgstap is. Ik stem me continu af op jou en stop pas nadat jij de ultieme doorbraak hebt gehad waarvoor je bij me bent gekomen. Geen losse eindjes. Als jij denkt dat we klaar zijn, zie ik dat we nog dieper door kunnen..

Er vindt een grote interne verschuiving plaats tijdens de intensive. Om ervoor zorg te dragen dat de veranderingen blijvend van aard zijn, loop ik in de maand erna langs je zijde en heb je nog 3 uur aan (online) coaching + app support zodat alles wat losgekomen en verschoven is geïmplementeerd worden in je dagelijks leven, je relaties en je bedrijf.Niets blijft bij me verborgen. En dat is exact de bedoeling. 

Dus als je naast excitement en kriebels in je buik ook wat weerstand ervaart en het nu al spannend vindt... mooi! Jij bent degene met wie ik het liefst werk. 

Ik nodig je graag uit!

Ik neem de uitnodiging aan!

En ik snap dat je het wel ietwat spannend vindt...

De investering van OVERGAVE is 2.222 euro exclusief BTW. Het is mogelijk om in 3 termijnen van 777 euro te betalen.

Wil je liever eerst even met me afstemmen of het theater de passende stap voor je is? Stuur me dan een berichtje op  +31 85 083 0007


Scary as hell..
DOODENG..

& zó bevrijdend

& compleet veilig

In ons vuur wordt een nieuwe aarde geboren. Een sterke grond, onder onze voeten. Waarop we met brandende harten onze missie leven, terwijl we genieten van de rit.

Waar de tranen die uit onze ogen rollen schitterende bloemen tot bloei brengen, en onze adem de storm inspireert die ons dieper bij onszelf brengt.

Waar we met nog nasmeulende harten gretig het leven leiden dat altijd al op ons wachtte, als we één worden met onze ziel.

FAQ:

Wat is er allemaal bij inbegrepen?
We gaan één maand aan de slag samen. Waarbij we starten met een 3 uur durende sessie in het theater, en we in de maand erna nog 3 uur elkaar zien via zoom en we een kort lijntje hebben via whatsapp. De online coaching is in te zetten zoals jij dat wenst en op een manier dat het jouw proces het best ondersteunt. 

Wat gaan we doen?
Dat weet ik van tevoren ook niet, ieder proces is anders en ieder individu vraagt een andere aanpak. Ik heb geen standaard methode of lijstje dat ik af moet werken. We gaan aan de slag met wat er zich aandient in het moment. Jij bent mijn canvas en we gaan op ontdekkingstocht in je binnenwereld. We stoppen pas als de ultieme bevrijding bereikt is en we allebei voelen 'oké, het voelt rond en er hangt niks meer in de lucht.'

Lig ik ervan af hierna?
Er komt tijdens de sessie veel los wat je al jaar en dag met je meedraagt. Dat heeft impact op je lichaam. Het verschilt echter per sessie en per persoon wat de effecten zijn op het lichaam. Over het algemeen geven de deelnemers aan: ''Oh ik ben net door een heel diep stuk gegaan en ik voel me wel moe, maar eigenlijk ook wel luchtig en licht.'' Maar, geen zorgen: Ik ben er in de maand erna om alle lichamelijke verschijnselen te kunnen plaatsen en er de parels aan inzichten uit te halen. En waarschijnlijk heb je nu ook al veel langer last van het etterende thema. 

Kan ik ook in termijnen betalen?
Jazeker. Je kan ook in 2 termijnen van 1.155 euro ex BTW of 3 termijnen van 777 euro ex BTW betalen. Stuur me dan even een mailtje op renee@your-revolution.com.

Kan ik eerst ook met je bellen?
Jazeker. Ik vind het zelf ook fijn om gezien te worden en te voelen dat ik op de juiste plek ben voordat ik met iemand aan de slag ga. Als je met me wil bellen is het makkelijkste om even een berichtje te sturen op +31 85 083 0007. Daar reageer ik binnen een paar uur. 

Oké i'm in baby!